Waterratten - Reisverslag uit Curaçao, Curaçao van Nadia Roelofsen - WaarBenJij.nu Waterratten - Reisverslag uit Curaçao, Curaçao van Nadia Roelofsen - WaarBenJij.nu

Waterratten

Door: Nadia

Blijf op de hoogte en volg Nadia

26 Oktober 2024 | Curaçao, Curaçao

Wederom was ik weer kapot vroeg wakker.

Kunnen rekken tot 6 uur maar daarna was het toch echt klaar.

Wel blijven liggen en op mijn mobiel bezig geweest.

Na het ontbijt besloten we al vrij snel om naar een ander strand te gaan. Dit keer was het Porto Mari.

Op de heen weg nog even gestopt bij de Flamingo look out.

Gezien we redelijk vroeg aanwezig waren bij het strand konden we onze bedjes uitkiezen in de schaduw.

Dit strand staat bekend om zijn biggen die daar rondlopen en blijkbaar ook heel erg brutaal zijn want ik heb op een gegeven moment samen met een andere de tas gered van een andere toerist waar een big vol met zijn snuit in zat op zoek naar eten.

Aan het begin waren er ook kleintjes dan vind ik ze ergens nog wel schattig maar daarna mweeh.

Vandaag was het stukken warmer.

Ik wilde toch wat zonnestralen pakken en ben een tijdje met mijn boek vol in de zon gaan liggen. Totdat ik het op een gegeven moment niet meer volhield.

Voor het eerst mijn snorkelset gepakt. Wat was het weer mooi en zo bijzonder dat als je zonder snorkel zwemt je gewoon niet doorhebt dat je zo tussen de vissen aan het zwemmen bent.

Rond het middaguur daar lekker geluncht. De dames hadden een burger en ik had een ciabatta met brie, bacon en honing. Erg lekker.

Kim had me uit het verre land een appje gestuurd omdat ze een suprise party hadden geregeld voor Eva. Ik wilde daar graag bij zijn via videobellen. Ik stond netjes om half 3 bij de ingang van het strand maar de WiFi verbinding was heel slecht.

Uiteindelijk hoorde ik dat ze nog uit Almere moesten vertrekken.

Besloten om terug naar het appartement te gaan.

Op de terugweg hadden we eerst een super slome auto voor ons en toen die ons voor had laten gaan stonden we in een langzaam rijdende file.

Ik wist dat ik al niet op tijd zou zijn voor het extreme WOW effect.

Uiteindelijk toch nog even gebeld.

We hadden besloten om nog even langs het zwembad te gaan. Het zwembad achter ons appartement werd schoongemaakt dus we zijn naar het andere zwembad gegaan.

Ook erg lekker maar op een gegeven moment ging er een stevig windje waaien waardoor ik het gewoon koud kreeg.

Besloten om terug te gaan, mannetje bij ons zwembad was weg dus de meiden besloten om daar nog even in te stappen.

Ik was er klaar mee en ben naar het appartement gegaan om een douche te nemen en mijn lichaam te verwennen met een hoop bodylotion want die was lichtelijk uitgedroogd na al die waterpret.

Tot nu toe heb ik nog niet echt last van mijn hitteuitslag.

Het lijkt wel lichtelijk te komen maar ben goed aan het smeren met alle smeersels die ik meegenomen heb vanuit huis.

Dit keer besloten om wat vroeger te gaan eten want gezien we nu in Curaçao zitten kunnen we op een normaal tijdstip de World Series honkbal kijken.

Ons oog was uiteindelijk gevallen op Pirate Bay. Vorige keer heb ik daar met happy hour cocktails lopen zuipen.

Nu heerlijk gegeten en besloten om mijn eerste cocktail te drinken sinds ik voet op Curaçaose bodem heb gezet.

Hij smaakte verrukkelijk.

Bij Pirate Bay konden we meteen genieten van de zonsondergang.

Ik zag de zon in de zee zakken.

Volgepropt en wel terug naar het appartement en via mijn laptop, het account van Claudia en een HDMI kabel van het huisje zelf ingeschakeld om honkbal te kijken.

Door de heerlijke waterdag, het vroeg wakker zijn en de heerlijke maaltijd beginnen mijn oogjes langzaam dicht te vallen.

Besloten om niet de wedstrijd af te kijken.

Nu in mijn bedje en vurig hopen dat ik nu wel een wat langere nacht mag meemaken.

• 26 Oktober 2024 - 10:13

Michelle:

Zo leuk om te lezen allemaal. Heel fijn om te horen dat de vlucht goed ging en dat je nu zo aan het genieten bent. Mooie foto's ook! Dikke kus