Actiever dagje
Door: Nadia
Blijf op de hoogte en volg Nadia
30 Oktober 2024 | Curaçao, Curaçao
Allereerst wil ik zeggen dat ik het super leuk vind om alle reacties te lezen. Dankjulliewel allemaal! [e-1f600]
Vandaag voor het eerst laat wakker voor mijn doen. 8 uur zagen mijn ogen pas het daglicht blijkbaar was ik heel erg moe. Daisy zei ook dat ik aardig aan het snurken was [e-1f648] sorry..
Vandaag stond een training op het programma dus besloten we om naar ons eigen strand te gaan.
De zee is hier niet heel erg helder omdat de bodem ook wat meer kleiachtig is.
Helaas is hier weinig schaduw te vinden en zijn de strandbedjes ronduit slecht dus lang hebben we het niet volgehouden.
Teruggekomen van het strand even gedoucht en besloten om naar Sambil te gaan om te lunchen. Het is een groot overdekt winkelcentrum.
Voor het eerst sinds ik hier ben funchi gegeten. Deze was alleen te groot en dan vind ik het niet zo lekker.
Ondertussen nog wat winkeltjes gekeken. Wat een prijzen zeg hallejuha. Dacht even voor een trainingsshirt te kijken gezien ik die was vergeten. Alleen heb ik daar geen 63 gulden voor over.
Teruggekomen in ons appartement gingen de dames nog even in het zwembad. Ik was moe en dacht anders moet ik weer alle zalfjes op me lichaam doen dus ben lekker even een middagdutje gaan doen.
We moesten om 4 uur op Sam Bunting veld zijn. Uiteindelijk waren we er om 5 uur [e-1f631] Ik ben echt een persoon van de tijd dus voor mij is het dan heel erg moeilijk om dat los te laten. Kom ik op het veld zei de man die ons training zou geven stonden jullie op het verkeerde veld hmm neee haha want liegen kan ik ook niet goed [e-1f923].
Gelukkig zoals Daisy had voorspeld waren we niet de laatste haha.
Ik had best wel uitgekeken naar de training even wat actiefs doen.
Het was een best pittige training maar ik vond het heerlijk.
Ditmaal kende ik niet alle dames en vond het echt super gezellig.
Aan het einde van de training hebben we ons dansje geoefend. De organisatoren van het toernooi hebben namelijk het geweldige idee bedacht dat elk team een speciaal dansje moet doen.
Halllooo nadia en dansen is echt een no go [e-1f923][e-1f923] Wel de grootste lol gehad.
Uiteindelijk besloten om terug naar ons appartement te gaan. Gezien er nog geen trucki pan open was zijn we nog langs de Carrefour gegaan en besloten om alleen maar wat broodjes te eten.
We wilde namelijk de World Series kijken.
Helaas hebben de Yankees gewonnen. Enige positieve punt we kunnen nog een wedstrijd kijken. Dus vanavond moeten de Dodgers gewoon winnen.
In bed had ik enorm veel moeite om in slaap te komen erg jammer.Wel mijn tweede boek van deze vakantie uitgelezen. Ik hou van lezen maar thuis neem ik er toch niet echt de tijd voor.
Morgen is onze laatste dagje dat we nog niets hoeven. Donderdag begint het toernooi.
Ik ben eigenlijk heel erg blij dat de meeste wedstrijden in de avond zijn.
Dus morgen liggen we weer lekker op het strand. Nu moet ik wel wat meer oppassen en goed de schaduw opzoeken. Anders ga ik echt een kreeft worden.
30 Oktober 2024 - 15:08
Philip:
Wil toch wel dat dansje zien.
02 November 2024 - 15:06
Michelle Anches:
Super grappig en leuk om te zien!
Je verhalen zijn geweldig om te lezen. Je geniet echt goed, zo te merken :-)
04 November 2024 - 14:53
Daniëlle :