Daaibooi - Reisverslag uit Curaçao, Curaçao van Nadia Roelofsen - WaarBenJij.nu Daaibooi - Reisverslag uit Curaçao, Curaçao van Nadia Roelofsen - WaarBenJij.nu

Daaibooi

Door: Nadia

Blijf op de hoogte en volg Nadia

01 November 2024 | Curaçao, Curaçao

Blijkbaar hebben Daisy en ik ons slaapritme omgedraaid. Daar waar ik elke keer kapot vroeg wakker werd is nu Daisy elke keer vroeg wakker.

Vandaag stond een nieuw strandje op de planning. Daaibooi. Ik had op internet gelezen dat hier ook wel schildpadden te zien waren en niet zoals bij Playa Grandi dat het echt een toeristische attractie is.

De eerste keer in het water samen met Claudia kon ik niets zien. We moesten ook blijkbaar naar de andere kant. Ik had geen rust in me flikker en wilde ze zo graag zien dat ik vrij snel weer in het water te vinden was. En ja hoor ik heb ze gezien wat zijn het toch mooie beesten.

We zijn niet lang op dit strand gebleven de bedjes waren zo slecht dat we echt dachten dit gaat hem niet worden.

Teruggekomen hebben we de rest van de dag bij ons zwembad vertoefd. Dana was gisteren ook aangekomen maar moest eerst werken dus die kwam later naar ons appartement.

Daisy had in de groepsapp gevraagd of mensen gezellig bij Pasawa iets wilde eten maar daar kwam weinig reactie op.

Dus besloten de 4 Hollandse dames naar Pasawa te gaan. Clau en Daisy in 1 auto en ik samen met Dana. Ik denk dat Daisy en Clau al bijna een kwartier er waren toen Dana en ik aankwamen. Verkeerde afslag genomen, teveel kletsen tralalala.

Heerlijk gegeten, we dachten we gaan daar op groot scherm de World Series kijken maar het internet haperde enorm.

Dana taaide op een gegeven moment af en wij waren nog aan het wachten op Ice en Jeanny. Uiteindelijk kregen we geen reactie en besloten we toch maar terug te keren naar het huisje. Krijgen we terug in ins appartement te horen dat ze er waren oepsie!

Op de bank verder de World Series gekeken. De meiden taaide af in de 7de inning. Ik heb de wedstrijd afgekeken. Stil juichen is een ding [e-1f923][e-1f923]

• 31 Oktober 2024 - 15:52

Berdien:

Wauw wat een vette schildpadden

• 31 Oktober 2024 - 18:52

Philip:

Helemaal te gek.

Moet ook maar een keer gaan.