Willemstad
Door: Nadia
Blijf op de hoogte en volg Nadia
27 Oktober 2024 | Curaçao, Curaçao
Gisternacht was Daisy meteen in slaap gevallen. Ik kan dat niet dus ik was rustig mijn boekje aan het lezen toen madam mug rustig op mijn boekje ging zitten.
Gezien beide meiden hier helemaal lek geprikt worden wilde ik deze dood hebben in de slaapkamer voor Daisy.
Eerste poging mislukte.
Blijkbaar was dit een geletterde mug die van lezen hield want de tweede keer belandde ze weer op mijn boek. Boek dichtgeslagen maar weer mis.
De derde keer was zoals het gezegde zegt scheepsrecht. Achter bij mij op de muur aan het hoofdeinde heeft madam mug haar laatste adem uitgeblazen. [e-1f480]
Voor het eerst sinds ik hier ben wat later wakker geworden.
Om half 7 zagen mijn ogen het ochtendlicht.
Besloten om vandaag naar Willemstad te gaan. Aangekomen bij de markthal in Punda kwamen we er achter dat die gesloten was. Jammer want was toch leuk om mee te maken. Een aantal kraampjes waren wel opgebouwd buiten de markthal maar het was niet zoals vorig jaar.
De meiden zijn goed geslaagd. Daisy kan natuurlijk niet thuiskomen zonder leuke dingen voor de kids en Claudia moest haar neefjes verwennen.
Ik schrok van het verschil in prijzen in vergelijking met vorig jaar.
Nu betaalde je in een winkeltje voor een tshirt 18 gulden terwijl ik me nog goed kan herinneren dat die vorig jaar voor 10 gulden over de toonbank ging.
Zelf had ik erg last van mijn rug die weer aan het opspelen was dus als de meiden vol aan het shoppen waren zocht ik een stoel op.
In maart was Daisy ook op Curaçao en vertelde dat ze toen bij een winkel was geweest die leegverkoop had en tot onze verrassing was die er nog steeds. Hier was alles 9 gulden. Dus daar heb ik voor mezelf wel 3 leuke shirts gehaald.
Op de terugweg naar de parkeergarage hebben we nog wat fruit gehaald.
Daarna terug gegaan richting het appartement en nog wat boodschappen gedaan.
Terug hebben we even wat broodjes geluncht en zijn we naar het zwembad gegaan.
Terug van het zwembad hebben Daisy en Claudia zelfgemaakte nacho's gemaakt. Met gehakt, kaas, nacho's, guacamole en sour cream. Erg lekker.
Ik heb mijn hitteuitslag gejinxt zoals Daisy het zei. Gisteren schreef ik dat ik er nog niet zoveel last van had maar nu begint het toch echt op te komen. Besloten om nu al aan de prednison te beginnen. Daisy zei als het op is en erger wordt kunnen we altijd nog naar de huisarts. Ik wil gewoon kunnen genieten en niet constant jeuk en pijn hebben omdat straks mijn hele lichaam onder zit.
Na de lekkere nacho maaltijd gingen de meiden geld pinnen en betalen voor de huurauto omdat het niet lukte om het bedrag over te maken. Ik had besloten om in het appartement te blijven.
Bij terugkomst beetje op de bank gehangen en wat series gekeken.
Ons plan was om World Series game 2 te kijken.
Om half 8 naar een zeer bekende trucki pan gereden Fridays.
Op de heenweg stonden we in de file. Eenmaal daar moesten we ongeveer 20 minuten wachten.
We hadden de World Series op pauze gezet. Anderhalf uur later kwamen we dan eindelijk terug met ons eten.
Nu onderuit gezakt op de bank om de World Series te kijken. Mij benieuwen of ik het tot het einde ga halen.
Morgen staat er weer een stranddagje op de planning.
27 Oktober 2024 - 08:55
Nelleke Van Rijnsoever :
Hoi,ik dacht dat je voor het sporten weg was, maar het is vakantie! Geniet ervan.
27 Oktober 2024 - 08:56
Nelleke Van Rijnsoever :
Aha,zie net dat het wel voor het softballen is. Succes
27 Oktober 2024 - 19:07
Jos Jacobs:
Hoi Nadia, Nou hier is de wintertijd begonnen maar door jou berichten schijnt de zon hier ook weer een beetje. Geweldig om je reisverslag te lezen echt super. Wat een avontuur. Geniet er nog lekker van en ook de groetjes van Kiran en Jyoti